Kihantolják az ablakból kiesett 3 éves kistarcsai kislányt

nlc | 2018. Május 17.
Egy vizsgálat végett kihantolják a 3 éves Panni holttestét, aki tavaly zuhant ki negyedik emeleti lakásuk ablakán, majd nem sokkal később életét vesztette. Kiderült, hogy valaki nagy mennyiségű alkoholt itatott a kislánnyal a halála előtt.

Több hónappal a temetése után kihantolják annak a kistarcsai kislánynak a holttestét, aki tavaly májusban kizuhant negyedik emeleti lakásuk ablakán, pár órával később pedig belehalt a sérülésekbe.

A tragédiáról korábban mi is beszámoltunk: a 3 éves Pannira keresztanyja vigyázott, amíg szülei dolgoztak. A felügyelettel megbízott nőnek viszont a végzetes napon hamarabb el kellett mennie, mint ahogy a szülők hazaértek volna, így magára hagyta a lakásban a 3 éves kislányt.

Azt feltételezik, hogy miután Panni felébredt, rájött, hogy senki nincs vele, nagyon megijedt, felöltözött, majd megpróbált az ajtón át kimenni a lakásból. A zár azonban nem engedett, ezért a pici az ablakhoz húzott egy széket, felmászott rá, és a mélybe zuhant – írja a Blikk.

A kislány szülei már nincsenek együtt, amióta kiderült, hogy az anya valószínűleg tudott arról, hogy kislánya rövid ideig egyedül marad, illetve hogy valaki nagy mennyiségű alkoholt adott Panninak a halála előtt.

„Ügyfelem mindenhez hozzájárul, ami imádott kislánya, Pannika halálának körülményeit végre tisztázhatja. Reményeink szerint a nyomozás már hamarosan lezárul, és kiderül, pontosan mi történt a kislánnyal, mielőtt kiesett az ablakból” – közölte a Blikkel dr. Lichy József, a kislány édesapjának ügyvédje.

Dr. Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő szerint az exhumáláshoz nem kell a hozzátartozók beleegyezése. Az eljárást szigorú szabályok kötik, és csak orvos szakértő végezheti el, de az exhumálásnál jelen kell lennie például az ÁNTSZ egyik szakemberének is.

Exit mobile version