nlc.hu
Család

Magára hagyták a kislányt a szülinapján

Csak egy vendég ment el a 3 éves kislány szülinapi zsúrjára

Hiába a szuper dekoráció és a sok finomság, mindössze egy ember ment el a 3 éves kislány születésnapjára. Most a netezők akarják elárasztani ajándékokkal.

Kevés szomorúbb van annál, mint amikor magányos vagy a születésnapodon. Egy 3 éves amerikai kislánnyal pont ez történt. Hiába hívott az anyukája sok vendéget, volt három hosszú asztal, tele minden finomsággal és hiába díszítették a kertet Minnie egér tematikájú lufikkal, mindössze egy vendég jött el – írja a Daily Star.

Gloria, a kislány anyukája elmondta, hogy egyedül az unokahúga vette a fáradtságot és jött el, pedig ő lakik tőlük a legmesszebb, több mint kétezer kilométerre.

rózsaszín léggömbök, születésnap

Hiába volt a sok dekoráció, a vendégek nem jöttek el (Illusztráció: Pexels.com)

A kicsikém hároméves lett, és senki sem jött el a születésnapi bulijára” – írta ki egy posztban fájdalmát a csalódott szülő. „Főztem és készítettem egy csomó péksüteményt. Izgatottan vártam, hogy a családdal és a barátokkal együtt ünnepelhessek. Senki sem jelent meg.

Az anya videóját látva sok netező írt, hogy küldje el, mire vágyna a kislánya és elküldik neki.

Egy másik hozzászóló szerint a  kislány szerencsés, hogy Gloria az anyja. „Te és a lányod jobb barátokat és családot érdemelsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top