nlc.hu
Család

A Facebookon kért segítséget az anyuka lánya születésnapi zsúrja miatt

Összetört az anyuka szíve, miután senki nem ment el kislánya születésnapjára – videó

Az édesanya Facebookon kért segítséget, és szerencsére a történetnek jó vége lett.

A négygyermekes anyuka, Lex Fitzgerald meghívta lánya összes barátját egy étterembe a texasi Kellerben, hogy együtt ünnepeljék meg a kislány ötödik születésnapját.

Az anya-lánya páros lelkesen készült a zsúrra, minden vendég kis ajándékokkal készültek, hogy le tudják magukat foglalni, amíg az ételre várnak. De ahogy telt az idő, úgy vált nyilvánvalóvá, hogy senki sem fog eljönni.

„Meghívtuk a jelenlegi és volt csoporttársait, és más ismerősöket is, de csak harminc százalékuk jelezte, hogy el is jönne.  Úgy gondoltuk, hogy egy kisebb buli is ugyanolyan szórakoztató lesz, de 20 perc várakozás után, rájöttem, hogy lehetséges, hogy senki sem fog megjelenni” – írta Lex Fitzgerald, aki úgy döntött, úgy menti meg a helyzetet, hogy az egyik Facebook-csoportban felhívást intézz a tagokhoz, hogy akinek van kedve, csatlakozzon hozzájuk.

Nem sokára az egész étterem megtelt, sokan jelentek meg, hogy együtt ünnepelhessenek a kislánnyal. Lex Fitzgerald nagyon meghatódott, hogy ennyien a segítségére siettek, és mindenkinek köszönetet mondott, aki lehetővé tette, hogy az ötéves Willának csodálatos élményben legyen része a születésnapján.

„Nemcsak a kislányomnak jelentette ez sokat, hanem nekem is. Óriási erőt adtatok nekem, amikor úgy éreztem, hogy kudarcot vallottam anyaként” – tette hozzá.

Szomorú kislány születésnapi tortával

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top