Család

Magyar nő halt meg egy kaliforniai robbanásban

Valószínűleg robbantásos merénylet áldozata lett egy magyar nő, a kaliforniai Aliso Viejóban lévő szépségszalonjában robbant a bomba. Az FBI nyomoz az ügyben.

Vélhetően egy csomagba rejtett bomba robbant a kaliforniai Aliso Viejo város magyar szépségszalonjában – számolt be az esetről az M1. A csatorna szerint az amerikai hatóságok először gázszivárgásra gyanakodtak, de már az FBI sem hiszi, hogy baleset volt. A robbantásban meghalt szépségszalon tulajdonosa, egy 48 éves magyar nő is.

Az M1 helyszíni tudósítója szerint az FBI egy robbanószerkezet darabjait találta meg a magyar szépségszalonban. A nyomozóiroda „gyanús anyagokat is talált”, amelyeket már elemeznek.

A csatorna úgy tudja, a szövetségi nyomozóhatóság már több magyart is kihallgatott, volt, akinél házkutatást is tartottak.

Azt feltételezik, hogy egy csomagban érkezhetett a város orvosi központjának első emeletén üzemelő szépségszalonba a robbanószerkezet, az amerikai posta azt közölte, hogy nem ők szállították ki a csomagot.

Az elhunyt magyar tulajdonos 15 éve élt az Egyesült Államokban férjével, édesanyjával és felnőtt gyermekével. Sokan ismerték és elismerték az üzletasszonyt, aki egyébként a múlt héten érkezett vissza az USA-ba Magyarországról – írja a Hírado.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top