Család

Eltűnt egy 40 éves nő Budakalászról – fotó

Több mint egy hónapja nem tudni semmit Lendvainé Straszer Zsuzsannáról, aki eltűnéséig Budakalászon élt.

Körözést adott ki a Szentendrei Rendőrkapitányság a 40 éves Lendvainé Straszer Zsuzsanna, budakalászi lakos eltűnése miatt. A rendőrség honlapján azt írja, a nő 2018. április 9. óta ismeretlen helyen tartózkodik, azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Lendvainé Straszer Zsuzsanna – forrás: police,hu

Lendvainé Straszer Zsuzsanna 170-175 centiméter magas, körülbelül 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú. Szeme színe barna, haja szőkére festett.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyt felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa Gy. út 6/a.), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top