Család

Úgy fotóbombázta a vőlegény menyasszonya eljegyzési fotóját, ahogy senki nem számított rá

Mi az, ami abszolút nem illik egy eljegyzési fotóra, amit az ember a barátainak és a családjának küld?

Ez a boldog menyasszony csak egy szimpla fotóval szerette volna bejelenteni barátainak és családtagjainak, hogy eljegyezték, ám végül olyan meglepetésben részesítette őket, amire még annyira sem számítottak, mint a lánykérésre.

A nő egy képet akart készíteni a kezéről, rajta a frissen megkaparintott eljegyzési gyűrűvel, ám nem vette észre, hogy fotó helyett a Live funkció volt bekapcsolva a mobilján – azaz egy 3 másodperces minivideót készített. A mozgóképet épp akkor sikerült ellőnie, mikor vőlegénye pucéran masírozott át a háttérben, így a gyűrű mellé egy himbálozó péniszt is kapott a rokonság.

A reakciók fenomenálisak voltak, volt, aki csak annyit reagált, „Gratulálok, kislány, szép nagy!”, más azonnal posztolta a felvételt a közösségi médiára, és várta, mikor jön rá barátnője a bakira. Szerintünk most mindenki ellenőrizze, be van-e kapcsolva a Live funkció az iPhone-ja kameráján!

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top