Család

Aljas dolgot tett a szomszéd, míg az ifjú pár nászúton volt

Arra érkezett haza nászútjáról egy brit házaspár, hogy álomotthonuk köré valaki egy közel két méter magas kerítést húzott. Telekvita állhat a dolgot hátterében, a fiatalok most túsznak érzik magukat a deszkapallók mögött.

Thomas és ifjú felesége, Rebekah Entwistle túsznak érzik magukat, miután a rögtönzött kerítést mindössze két méterrel az ablakaik előtt húzta fel valaki, ellopva ezzel vidéki otthonuk lenyűgöző kilátását.

A zenetanárként dolgozó Thomas és 24 éves felesége úgy véli, a deszkakerítést az egyik szomszédjuk emelte, akivel már a házukat értékesítő fejlesztőcég is telekvitába keveredett. A fiatalok tavaly júliusban házasodtak össze, karácsony előtt költöztek a Lancashire megyei Blackburnban fekvő, 220 ezer fontért vásárolt, 4 hálószobás házukba.

Nászútra a Dominikai Köztársaságba utaztak, ám amikor múlt hónapban hazaértek, a kerítés már állt.

„Ez volt az álomotthonunk – most rémálommá változott. Úgy érzem, mintha bebörtönöztek volna a saját házunkba. A kerítés két méterre van az ablakaink előtt, olyan, mintha a berlini fal lenne a házunk előtt. Olyan földvitában ejtettek túszul minket, amihez semmi közünk” – mondta a Mirrornak Thomas.

A házat direkt a kilátás miatt választottuk, ami helyett most csak gyalulatlan deszkákat látunk. Már abban sem vagyunk biztosak, hogy itt szeretnénk élni. Most a földszinten behúztuk a függönyöket, és az időnk nagy részét az emeleten töltjük. Még ha el is bontják a kerítést, nincs semmi garancia arra, hogy később ne építenék vissza” – mondta kétségbeesetten Rebekah.

A telket és a házat értékesítő Persimmon Homes szóvivője azt mondta, megtették a szükséges intézkedéseket a telekszomszéd felé az illegálisan emelt kerítést eltávolítása érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top