Család

„Fáj, ha elüt a vonat?” – készülhetett rá a horti nő, hogy unokájával a vonat elé veti magát

A horti asszony az utóbbi napokban készülhetett az öngyilkosságra. Lánya összeomlott, egyszerre vesztette el a két embert, akit a legjobban szeretett.

Egyetlen pillanat alatt mindenkit elvesztettem, akik valaha fontosak voltak a számomra. Egyszerűen nem értem, anyám miért csinálta ezt a szörnyűséget, azt meg még kevésbé, hogy a kisfiamat miért vitte magával a másvilágra” – nyilatkozta a Blikknek Brigitta, az a horti nő, akinek édesanyja az unokájával, vagyis Brigitta kisfiával a karjában vonat elé vetette magát szombaton.

Brigitta azt is mondta, nem látta az édesanyján, hogy problémái lennének, imádta az unokáját. Hétvégén is új inget indultak venni az óvodai záróünnepségre. Csuka Zsolt, akinek a házában lakott a háromtagú család, más véleményen volt. „A nagymama az utóbbi napokban többektől is kérdezgette, hogy fáj-e, ha az embert elüti a vonat.” A férfi szerint a gyámügy többször is azzal fenyegette a családot, hogy ha nem tudnak megfelelő körülményeket biztosítani a gyereknek, akkor elveszik tőlük. A nagymama pedig nem tudott elég pénzt előteremteni, vélhetően belefáradt az évek óta tartó mindennapi küzdelembe.

Fotó: Máthé Zoltán, MTI

Az anya szerint a gyámügy nem kereste őket, anyagi körülményeik rendezettek voltak. A rendőrség emberölés gyanújával indított nyomozást az ügyben.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top