Család

Mélységesen szégyelli magát az apa, aki hanggránátot adott a fia kezébe

A 35 éves férfi rajong a gyerekeiért, és azt mondja, megérdemli, hogy mindenki őt szidja, amiért a robbanás miatt súlyosan megsérült a fia. A hatéves Patriknak még legalább két hétig kórházban kell maradnia.

A vasárnapi Fradi–Diósgyőr-mérkőzés második félidejében egy gyerek súlyosan megsérült, miután a kezében felrobbant egy hanggránát, amelyet az apjától kapott. Előkerült egy szurkolói videó is, amelyen nagy valószínűséggel a baleset látható.

A Ripost most megtalálta az apát, aki kisfia kezébe adta a gránátot. A 35 éves férfi azonban türelmet kért, és azt mondta, az ügy végéig nem kíván nyilatkozni.

A lap a férfit jól ismerő szurkolóktól úgy értesült, hogy az apa rajong a gyerekeiért, így egyetlen fiáért is. Az alkarjára tetováltatta a születési idejüket is.

Állítólag mélységesen szégyelli magát, és úgy érzi, megérdemli, hogy mindenki őt szidja, és a büntetést is, amellyel várhatóan sújtja majd a bíróság. Akár három évet is kaphat.

A hatéves Patriknak a robbanás levitte a jobb mutatóujja két ujjpercét, a középső ujja első ujjpercééért még küzdenek az orvosok. Azonnal megműtötték, és még legalább két hetet kórházban kell töltenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top