Család

Két kislányt is szatír támadott meg Budapesten

Két nagyon hasonló eset történt a fővárosban, a rendőrség egy 20-30 év közötti férfit keres. Egyelőre nem tudni, ugyanaz a személy volt-e az elkövető.

Megtámadott egy csoportjától lemaradó 8 éves kislányt egy férfi a Városligetben. Befogta a száját, és magával húzta. Szerencsére észrevették, és a szatír elmenekült – írja a Ripost.

A napokban egy másik támadás is történt, ami miatt a Kispesti Vass Lajos Általános iskola figyelmeztetést tette közzé. Egy 9 éves kislány ment hazafelé, majd egy férfi követni kezdte. Egészen a liftig, ahol megtámadta a kislányt. Szerencsére jött egy lakó, akinek tudott kiáltani a gyerek.

A rendőrség is keresi a feltételezett elkövetőt, megtalálásához a lakosság segítségét is kérik. A férfi 20-30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor narancssárga pólót és szürke nadrágot viselt. Arról nincs információ, hogy van-e összefüggés a két hasonló eset között.

Egy 20-30 éves férfit keres a rendőrség (Fotó: Police.hu)

Aki látta a férfit, tudja, hol tartózkodik, vagy információja van a bűncselekményről, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top