Család

Abszurd indokok, amiért kirúghatnak egy Facebook-csoportból

Az admin hatalma.

Ausztráliában létezik egy nagyon népszerű Facebook-csoport, a Kmart Mums, amely több mint 300.000 tagot számlál, és a háziasszonyok bevált praktikagyűjtő helye, ahol a népszerű áruházlánc termékeihez kapcsolódó tippeket, trükköket osztják meg.

Az adminok azonban keményen tartják a gyeplőt, és néha olyannyira, hogy az „irreleváns” vagy „ízléstelen” posztok azonnali törlést vonnak maguk után. A kitiltottak, immár ötezren, saját csoportot alapítottak, amelyben megosztják egymással a legabszurdabb indokokat, ami miatt kirúgták őket a Kmart csoportból.

Az egyik nő például így panaszkodik: „azért rúgtak ki, mert megkérdeztem, hogy mi lesz mindannyiunkkal, a szürke-rózsaszín kombó kimegy a divatból?” A poszthoz több mint ötszáz komment érkezett, melyben újabb és újabb, meglepő indokokat osztottak meg egymással.

Egy másik nő, Kylie például így ír: „Felraktam egy fotót a mopszomról a Kmart unikornis jelmezében. Kapott ötszáz lájkot, aztán tiltottak. Mai napig nem tudom, miért.”

Fotó: Facebook

A harmadik nő, Lauren  szerint az volt a bűne, hogy megmutatta, hogyan szabta személyre a Kmartos rugdalózót.

Voltak azonban, akik maguktól léptek ki: „láttam, ahogy az adminok szétszekálnak egy szerencsétlen nőt valami triviális dolog miatt. Nem akartam tovább egy ilyen csoportban maradni.”

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top