Kisfiút szült a nő, akinek korábban focilabda méretű tumort távolítottak el a petefészkéből

nlc | 2018. Június 11.
A ráktúlélő nőnek azt mondták, soha sem lesz gyereke, miután egy közel 30 centiméteres daganatot távolítottak el a testéből, és három hónapig kómában feküdt. A 37 éves nő ma már egy csodálatos kisfiú édesanyja.

A Bromsgrove-ból származó Cherie Urmacher testéből néhány éve egy hatalmas, 30 centiméteres petefészekdaganatot távolítottak el, három hónapig kómában is feküdt miatta, orvosai azt mondták, sosem szülhet gyereket. A nő nem adta fel, ma már boldog anyuka.

A biztosítási ügynökként dolgozó asszony szervezetében az orvosok 2014-ben fedeztél fel a daganatot, miután három hónapig mesterséges kómában tartották, mert nem tudták kitalálni, mi okozhat agyduzzanatot a nőnél, amelynek tüneteivel kórházba került.

Cherie testéből négy műtéttel tudták csak eltávolítani az A4-es lap méretű tumort, s bár előtte a nőnek eszébe jutott, hogy talán lefagyasztatna egy-két petesejtet az intenzív, hat hónapig tartó kemotárpiás kezelés elkezdése előtt, az orvosok azt mondták neki, nincs már rá ideje.

Pedig a 37 éves nő mindig is családanyaként képzelte el az életét, így utána sem engedte el a gondolatot, hogy gyermeke szülessen. Tavaly férjével részt vettek egy lombikprogramon, majd csodával határos módon és az IVF-kezelésnek hála Cherie teherbe esett, és karácsony előtt meg is született kisfia, Flint.

Cherie nem kímélte magát a terhessége alatt, a szülést megelőzően végig dolgozott, csak Flint érkezése előtt két nappal hagyta abba a munkát, pedig cukorbetegséggel és terhességi magas vérnyomással is küzdött. Ezek miatt is döntöttek az orvosok a szülés eredeti időpontja előtt három héttel végrehajtott császármetszés mellett.

„Mindketten nagyon szeretjük Flintet, örülünk, hogy mégis képesek vagyunk erre, és hogy megoszthattuk örömünket másokkal is.”

Daily Mail

Exit mobile version