Család

Szerinted van értelme bikinibe öltöztetni egy kisbabát?

Egy anyukáknak szóló külföldi fórumon nyár lévén az egyik édesanya feldobta a sokakat megosztó kérdést: mi értelme bikinibe öltöztetni egy babát?

Túlságosan ítélkező vagyok szerintetek, ha nem értem, hogy egyes anyukák miért öltöztetnek kétrészes fürdőruhába egy kisbabát? Mi értelme minifelnőttet csinálni belőlük?

– így szólt egy édesanya kérdése a mumsnet nevű, anyukáknak szóló fórumon.

A kommentelők többsége egyet is értett vele, mondván, hogy egy baba vagy egy-két éves kislány esetében semmi funkciója a bikininek, ellenben a gyerekek sokkal jobban értékelik, ha monokiniben, meztelenül vagy pedig erősen tűző nap esetén kis pólóban szaladgálhatnak a strandon. 

Más anyukák ellenben amellett érveltek, hogy mindenkinek joga van eldönteni, mit ad a nyári hőségben gyermekére. És olyan anyukák is akadtak, akiknek semmi bajuk a kétrészes minibikinik látványával, ellenben illetlennek tartják, amikor a szülők hagyják, hogy meztelenül futkározzon a csemetéjük. 

(Forrás: Dailystar)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top