Család

Kiakadt az anya, miután eltávolíttatták vele a felfújható medencét

Eltávolíttatták az anyával a gyerekmedencét a ház elől, mert elvileg egészségügyi veszélyforrást jelentett.

A két gyermekével Plymouthban élő Paige Ball nemrég hivatalos levelet kapott, melyben felszólították, hogy távolítsa el felfújható gyerekmedencéjét a lakótelepről, ahol élnek, mert az egészségügyi és biztonsági kockázatot jelent. Hogy pontosan kinek, azt maga az anya sem tudja, hiszen az apró medence valószínűleg senkit sem zavart, pláne nem károsította a lakók egészségét. 

Forrás: The Sun

„Igazságtalan, hogy tönkreteszik a gyermekeim nyarát a döntésükkel. Felajánlottam, hogy vásárolok egy fedelet a medence tetejére, hogy biztonságosabbá tegyem, de azt válaszolták, hogy úgy sem megengedett a medencét itt tartani. Rengeteg hely van, nem is értem a döntést, szerintem nagyon igazságtalan” – mondta el az anya.

Fran Sandercock, a Plymouth Közösségi Otthonok vezetője elmondta:

„Nagyon komolyan vesszük a lakosaink biztonságát. Nem akarjuk elrontani senki nyári szórakozását sem, de azt sem szeretnénk, hogy a gyerekek megsérüljenek, ezért kértük, hogy távolítsák el a medencét. Mindig örömmel beszélünk a lakókkal az alternatív gyermekjátékokról, és örömmel találkozunk velük, hogy megvitassuk az általuk előterjesztett lehetőségeket.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top