Család

Foci-vb 2018: úgy összekapott egy házaspár Messin és Ronaldón, hogy inkább elváltak

Kár, mert azóta mindketten kiestek.

A legrosszabbat hozta ki a világbajnokság abból a fiatal orosz házaspárból, akik úgy összekaptak azon, hogy vajon Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo a jobb focista, hogy a férj végül beadta a válókeresetet.

A Nemzeti Sport egy orosz hetilapra hivatkozva azt írja, Arszen és Ljudmila házassága az Argentína–Nigéria mérkőzés után ment gajra. A férj éppen önfeledten ünnepelte az argentin győzelmet, amikor a feleség elkezdte firtatni, hogy Cristiano Ronaldo mennyivel jobb focista valójában, mint Messi.

A világbajnokság kezdete óta gúnyolta Messit, hogy még tizenegyesből sem tud gólt lőni Izlandnak. Nem tudtam türtőztetni magamat. Elmondtam neki, hogy mit gondolok a beképzelt Ronaldóról, a portugál válogatottról, valamint azokról a csapatokról, amelyeket kedvel, majd fogtam a cuccaimat, és örökre elhagytam

– mondta a lapnak a férj, aki már másnap reggel elment a cseljabinszki városi bíróságra, hogy beadja a válókeresetet. A sors fintora, hogy azóta Portugália és Argentína is kiesett a világbajnokságról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top