Család

Kizavarták a medencéből a színes bőrű párt

Kitessékelte a medencéből a fekete párt, mert zoknit viseltek, de a többi, hasonlóan szabályt szegő vendéggel nem foglalkozott a hotel tulajdonosa.

Camry Porter a barátjával és még két másik férfival ünnepelte július 4-ét a memphisi Riverset Apartmentsben. Épp a medencében üldögéltek, amikor a kommunikációs menedzser, Erica Walker felszólította őket, hogy menjenek ki a medencéből, és rájuk hívta a rendőrséget, mert barátja a vízbe lógatta zokniba bújtatott lábait.

Ezután heves vita bontakozott ki, Porter azzal védekezett, hogy más vendégek is megszegték a szabályt, és zoknit viseltek a vízben. Szerinte azért szúrták ki csak őket, mert Porterék társasága volt az egyetlen, fekete emberekből álló csapat, a menedzser pedig diszkriminatív módon járt el ellenük. A Riverset Apartments utóbb ezt a nyilatkozatot tette:

„Porter kisasszony kijelentéseinek értékelése után megállapítottuk, hogy alkalmazottunk cselekedetei megsértik vállalatunk politikáját és meggyőződését, így Walker kisasszonyt a Riverset Apartments már nem foglalkoztatja.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top