Család

Ismeretlen násznépet fogadott be a házaspár az otthonába, miután elmosta az eső az esküvőt

Több mint ötven ismeretlen ember ünnepelte a frigyet a házaspár otthonában, akik a hirtelen jött eső miatt fogadták be őket.

Bár az eső állítólag jó szerencsét jelent az esküvő napján, egy mississippi párnak még nagyobb szerencséje volt, amikor egy teljesen ismeretlen házaspár felajánlotta, hogy otthont adnak nekik és ötven vendégüknek, miután egy heves vihar veszélyeztette tengerparti lakodalmukat.

Dulce és Ariel Gonzalez Pascagoula tengerpartján esküdtek egymásnak örök hűséget, és bár aznapra 15%-nyi esélyt jósoltak az esőnek, mégis nagy vihar közeledett. Amikor a menyasszony már teljesen kétségbeesett, érkezett a felajánlás a szívélyes házaspártól.

„Őszintén úgy nézett ki, mintha ott terveztük volna eredetileg is megtartani a lakodalmat” – mondta el Gonzalez a Yahoonak. A menyasszony azt mondta, hogy a vendégszerető pár cselekedete meglepte, mivel azok nem igazán tudtak angolul.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top