Család

Védett tanúként menekülhetett a halálba a német házaspár

Homokmégy lakói szerint valahonnan menekülhetett a „porschés németeknek” hívott házaspár, és a valódi személyazonosságukat titokban tarthatták.

Tanúvédelmi program részese lehetett az az idős német házaspár, akiknek a holttestére a Bács-Kiskun megyei Homokmégyen bukkantak – tudta meg a Bors.

A rejtélyes kettős halálesetről mi is beszámoltunk: férfi valószínűleg megölte a feleségét, majd méreg vagy gyógyszer segítségével öngyilkosságot követett el. Az egyik fiókból 43 millió forint került elő, amelyet nem sokkal haláluk előtt vettek ki a bankból.

Hermann és Petra 18 évvel ezelőtt költözött a faluba, de sosem beszéltek magukról, zárkózottan éltek. A helyiek szerint valahonnan menekültek, valódi személyazonosságukat titokban tarthatták. Csak akkor lehetett látni őket, amikor régi Porschéjükkel vásárolni mentek.

A holttesteket az után találták meg több mint egy hónappal ezelőtt Homokmégyen, hogy a helybeliek felfigyeltek a háznál terjeng bűzre. A rendőrséget egy férfi hívta ki, aki rendszeresen füvet nyírt a házaspárnál.

Egy hajósi férfi is gyakran járt hozzájuk, mert jól beszélt németül, és sok mindenben segített nekik. Azt mondta, június 7-én volt náluk utoljára, akkor életvidámak voltak, nem vett észre semmi szokatlant.

A rendőrök kizárták az idegenkezűséget, folyik a nyomozás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top