Család

Kidobták az anyát és autista kisfiát az étteremből

Durván megalázta őket az egyik vendég a gyerekbarát étteremben.

Jenny Clough és 5 éves autista kisfia, Jack éppen a walesi Pwllheliben lévő Wetherspoons Pen Cob étteremben várták az ebédjüket, amikor egy tőlük jóval távolabb ülő vendég felszólította őket, hogy távozzanak, mivel szörnyű zajt csap a gyerek. A 32 éves anyuka szinte sokkot kapott. „Nem akartam elhinni, ilyen még sosem fordult elő velünk. Ennyire még sosem aláztak meg” – háborodott fel a Manchesterben élő Jenny, aki csak rokonlátogatáson járt a városban.

Tudom, hogy Jack kissé fel volt pörögve, és zajongott, de ez nem tartott tovább egy percnél. Ennek ellenére az a férfi odajött hozzánk, és követelte, hogy azonnal távozzunk. Mondtam neki, hogy a kisfiam autista, és arra kértem, adjon még egy percet, hogy lenyugtathassam a gyereket, mire káromkodva visszaszólt, hogy ő nyugodtan akar ebédelni a feleségével, és tűnjek el a gyerekkel. Ha tíz percig tartott volna, megértem, de tényleg nem volt több egy percnél. Igazságtalannak éreztem a helyzetet, nagyon megalázó volt, a személyzetből senki sem avatkozott közbe” – panaszkodott.

Jenny szerint egy kissé túlpörgött a kisfia, de emiatt még nem kellett volna kidobni őket – Forrás: Mirror

Jenny, akinek a fiánál tavaly diagnosztizálták az autizmust, a történtek után kapcsolatba lépett a Wetherspoons menedzserével, aki elnézést kért az anyukától. „Elfogadom a bocsánatkérését, nem az étterem vezetőségével van problémám. Már korábban is voltam ebben az étteremben, és a személyzet mindig kedves volt. Ez a kötözködő vendég nem fér a fejembe, aki 5-6 asztallal odébb ült tőlünk” – tette hozzá.

Mint mondja, megérti, hogy a férfi nyugodtan akarta elkölteni az ebédjét a nejével, de a Wetherspoons gyerekbarát étteremként hirdeti magát, s időnként sokkal nagyobb gyerekzsivaj szokott lenni.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top