Család

Louboutin magassarkúk árulásával keres vagyonokat az anyuka

Megtalálta a tökéletes munkát az anya, amit imád, rengeteget keres vele, és a gyerekneveléssel is tökéletesen össze tudja egyeztetni.

A South Yorksban élő Charlotte Jones akkor szeretett bele a híres Louboutin márkába, amikor férje egy gyönyörű magassarkúval lepte meg. Három éven keresztül szinte mindig azt viselte, mire a cipő annyira elhasználódott, hogy Charlotte-nek újra volt szüksége. Nem akarta megfizetni a teljes, 800 fontos árat (285.000 forint), de az eBay-ről sem akart rendelni, mert félt, hogy hamisítványt kap.

(Christian Louboutin)

Ekkor támadt az az ötlete, saját üzletbe fog online, ahol kifejezetten Louboutin-cipőkre specializálódott, amiket az eredeti ár töredékéért árul. Azóta annyira beindult az üzlet, hogy Charlotte napi két óra munkával többet keres, mint teljes munkaidőben dolgozó férje. Ma már olyan márkákat találhatunk üzlete választékéban, mint a Chanel vagy az Alexander McQueen.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top