Család

Ez a házaspár elvált, majd újra összeköltöztek az új párjaikkal együtt

Követni is nehéz, hogy ki kivel van ebben a történetben. Mindenesetre most az elvált házaspár boldogan él együtt, egy fedél alatt az új párjaikkal és hat gyerekükkel.

Katie Blackmer új szintre emelte a „válás és együttélés” fogalmát, amikor összeköltözött a volt férjével úgy, hogy van neki egy új is. Ráadásul az exférj is újra megházasodott egy kétgyermekes egyedülálló anyával, úgyhogy ez a sok ember összesen 6 gyereket hozott a dupla családos közös házba.

Bár sokan talán felvonják a szemöldöküket erre a történetre, mert mégis ki csinál ilyet, a lényeg, hogy Blackmeréknek működik a dolog. Katie a csapat kapitánya, és állítása szerint ők így nagyon boldogan élnek.

Félretettük a nézeteltéréseinket, hogy a lehető legjobb módon tudjuk nevelni a gyerekeinket, ők pedig boldogabbak, mint valaha. Végre minden szülő egy helyen elérhető számukra.

válás után összeköltözés

Fotó: Katie Blackmerválás után összeköltözés

Katie négy gyerekét sok támadás éri a szüleik döntése miatt, de már megtanulták, hogyan engedjék el a fülük mellett a kritikus beszólásokat. Az anya arra bátorít, hogy ne féljünk az ítélkezéstől, éljünk úgy, ahogy nekünk és a gyerekeinknek a legjobb.

Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a családi életedbe vagy abba, hogyan neveled a gyerekeidet. Mindenkinek van véleménye, de amíg a gyereked boldog, addig semmi és senki más nem számít.

válás után összeköltözés

Fotó: Katie Blackmer

Katie-ék akkor döntöttek úgy, hogy összeköltöznek újra, amikor az exférj autóbalesetben megsérült, és állandó felügyeletre volt szüksége. Katie csupán 7 éves volt, amikor elvesztette édesapját autóbalesetben, ezért rögtön az jutott eszébe, hogy az ő gyerekeinek annyi időt kell az apjukkal tölteniük, amennyit csak lehetséges. Nagy meglepetésére új férje, Ben javasolta, hogy az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha mind összeköltöznének. Az exférj felépülése után elkezdett randizni Brandyvel, aki két gyermeket nevelt egyedül, majd nem sokkal később ők is odaköltöztek Katie házába. A hat gyerek azóta már testvérként szereti egymást, a szülők pedig megkönnyítik egymás hétköznapjait. Fantasztikus család, le a kalappal előttük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top