Család

Ez az Insta-oldal megmutatja, milyen az élet, ha még nem jegyeztek el

Körülötted mindenkit eljegyeztek, te pedig még mindig szingli vagy? Hagyd a barátok eljegyzési fotóit, nézegesd inkább ezt az Instagram-oldalt, ami megmutatja, hogy gyűrű nélkül is szép az élet.

Nem könnyű 30 éves kor körül szinglinek lenni, főleg nem a közösségi média korában. Mindenhonnan eljegyzési és esküvői fotók bombázzák az embert, aki nem véletlenül érzi úgy, kimarad valamiből. Egy 30 éves, New York-i lány most megmutatja, hogy ez nem igaz.

Not Engaged © (@notengaged) által megosztott bejegyzés,

Mary McCarthy 2016 óta éli a szingli lányok életét, és a jelenség természetesen neki is feltűnt. Ezért hozta létre @notengaged (nem-eljegyezve) című Instagram-oldalát, ahol azokat a fotókat figurázza ki, melyekkel a frissen meggyűrűzött menyasszonyok szokták elárasztani az oldalt – csak épp gyűrű nélkül.

Not Engaged © (@notengaged) által megosztott bejegyzés,

Mary azt mondja, egyáltalán nem házasságellenes, csak meg szerette volna mutatni, hogy egyedül is lehet teljes életet élni. Az oldala erre az ékes bizonyíték, hiszen csodás helyeken jár, jókat eszik, és még a temérdek esküvő sem szegi a kedvét, hogy leálljon a fotókkal. A szingli lányok pedig hálásak érte, hiszen Maryt több mint 30 ezren követik!

Not Engaged © (@notengaged) által megosztott bejegyzés,

 

abcnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top