Család

Festékben úszott a ház a rosszalkodó gyerekek miatt

Csak 10 percre hagyta gyerekeit magukra az anya, de ez is elég volt ahhoz, hogy teljesen felforgassák az otthonukat.

Míg édesanyjuk, Emma a mosógéppel foglalatoskodott, addig a két csínytevő kislány összefestékezte szinte az összes szobát és 11 hónapos testvérük arcát is oxfordshire-i otthonukban.

Ahogy felment az emeletre, Emmát a pusztítás látványa várta. A szőnyegen kinyomott akrilfestékes tubusokat talált, amikkel gyerekei beterítették az egész házat, nem kímélve a falakat sem. Bement a fürdőszobába, és látta, hogy a két kis ördög, a 4 éves Hollie és a 2 éves Evie a zuhanyzóban táncol, miközben barna festék borítja az egész helyiséget. Végül legkisebb gyereke, Connie szobájába lépett, ahol megtalálta az összefestékezett arcú kislányt.

„Nincsenek szavak, annyira megdöbbentett a látvány, meg se tudtam szólalni. Sírni tudtam volna. Most már csak körbenézünk és nevetünk” – mondta el Emma, aki persze először megpróbálta rendbe tenni a dolgokat, de végül speciális tisztító szakembert kellett hívnia a festéknyomok eltüntetéséhez.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top