Család

A szülei esküvőjét megtrollkodó kisfiúnál ma már nem lesz cukibb – videó

Floss dance-t nyomott le a kissrác, miközben a szülők a kamera kereszttüzében álltak az esküvői tortával.

Ellopta a show-t szülei esküvőjén a 8 éves Jay. Az újdonsült házaspár – a skóciai Falkirkben élő Stacey és Brian Paterson – éppen az esküvői torta felvágásához készülődött, s kattantak a vakuk, hogy megörökítsék ezt a jelentős pillanatot. Ám a háttérben a kisfiuk alaposan megtrollkodta ezt az eseményt, a szülők pedig ebből semmit sem sejtettek.

Jay úgy döntött, ez egy remek alkalom, hogy bemutassa floss dance tudását, ami a legújabb táncőrület (csípőmozgás közben a jobb és bal kezet is mozgatni kell a test körül; manapság sok sportoló ezzel a tánccal ünnepli a győzelmét vagy a gólörömét). Szóval Jay is így tett, jó fél percen át nyomta a floss dance-t, a szülők pedig azt hitték, a kacajok, az arcokra kiült mosolyok nekik szólnak, miközben kitartóan tartották a kést a torta felett. Fogalmuk sem volt arról, hogy a kisfiuk „belemászott” a nagy jelenetbe, és a tortaceremónia helyett mindenki őt nézi.

Azt gondoltam: a tortavágás nem lehet ennyire vicces, miközben mindenki nevetett és a mobiljáért nyúlt, hogy felvegye a »show«-t. Csak pár nappal később jöttem rá, hogy az éljenzés nem nekünk szólt, hanem Jay-nek” – mesélte Stacey.

Forrás: ladbible

Mint kiderült, Jay a YouTube-ról sajátított el a floss dance-t, és egyáltalán nem bánja, hogy elvonta a figyelmet a tortavágásról. Sőt inkább büszke arra, hogy ennyi embernek megmutathatta tánctudását.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top