Család

Egy videójátékon keresztül akarta megkérni a barátnője kezét egy srác – szakítás lett a vége

Ember nem sült még fel annyira a lánykéréssel, mint ez a srác, aki hiába tervezte meg a tökéletes eljegyzést, a barátnője lelépett, mielőtt még feltehette volna neki a nagy kérdést.

Ez a legkínosabb szakítós sztori, amit valaha hallottál: az egész májusban indult, mikor a Tyler Schultz nevű srác Twitteren ráírt a Marvel Pókemberéhez készült videójáték fejlesztőjére, az Insomniac Gamesre. Tyler ugyanis azt találta ki, hogy a videójátékon keresztül kérné meg barátnője kezét, ezért azt kérte, valahol a játék során villanjon fel a kérdés: Maddie, hozzám jössz?

A játék fejlesztői abszolút benne voltak a buliban, csak annyit kértek, várjon szeptemberig, mikorra elkészülnek az új verzióval. A srác azt felelte: „Együtt vagyunk már 5 éve, szóval szerintem szeptemberben is megleszünk még.” Hát, tévedett.

Tyler Schultz

Pár héttel a játék megjelenése előtt a barátnője szakított vele. De ez még nem minden: azért, mert összejött Tyler bátyjával. És ha ez még mindig nem lenne elég, még egyszer megforgatta a srác szívében a kést, mikor közölte: egyáltalán nem ilyen lánykérésre vágyott volna. Upsz!

ladible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top