Család

10 fekete ruhadarab, aminek ott kell lennie a te szekrényedben is! (X)

A fekete elegáns. A fekete karcsúsít. A fekete időtállóan divatos. Feketével sosem nyúlsz mellé. Íme egy tízes lista azokról a „must have” ruhadarabokról, amelyek óriási segítséget jelentenek majd azokon a napokon, amelyek úgy kezdődnek, hogy „nincs egy rongyom sem, amit felvegyek”.


1.       Fekete zakó.

Szinte mindenhez illik, egy farmer-póló szettet sportossá, egy miniruhát elegánssá varázsol. Annyi arca van, hogy csak a fantáziád szab határt, mivel párosítod.

2.       Bőrdzseki.

Sportos, vagány, és nagyon szexi. Kihajtható gallérral minden pillantást a dekoltázsod felé vezet, és még egy fiús alkatnak is nőies sziluettet kölcsönöz. Ha szegecses, akkor nagyon vad, ha aszimmetrikus cipzárral záródik, akkor optikailag lecsal rólad néhány kilót.

3.       Overál

Egy jól megválasztott fekete overálnak szinte varázsereje van! Elrejti a csípőn lévő felesleget, kisebbnek és formásabbnak mutatja a popsit és a dekoltázsra irányítja a figyelmet. Egy fényes övvel felvéve stílusos és kifinomult viselet.

4.       Kardigán

Nagyon hamar a kedvenced lesz a kis fekete kardigán, főleg ha gyapjúpuhaságú, mert finom franciás bájt kölcsönöz a megjelenésednek. Egy térd alatt végződő ruhához tökéletes.

5.       Steppelt dzseki

Ma már olyan dzsekiket is kapni, amiket egészen apró méretűre összehajthatsz, mert a gyűrődés nem árt neki, így elfér a táskádban vagy a csomagtartódban. Ha fázol, csak kapd elő, nagyon trendi leszel benne.

6.       A-vonalú szoknya

Igaz, hogy ez nem áll mindenkinek jól, de ha van A-vonalú szoknyád, egy derékban betűrt fehér inggel nagyon karcsú leszel benne. A magas sarkú cipő ehhez a szetthez kötelező!

7.       Fekete fürdőruha.

A legjobb karcsúsító szín minden szín ellentéte, a fekete. Pont ugyanannyi kiló vagy a fekete fürdőruhádban, mint a fehérben, a feketében mégis vékonyabbnak látszol. Ezért ha csak 1-2 kiló mínusz hiányzik a boldogságodhoz, válaszd a feketét.

8.       Fekete sportmelltartó

Miért ne lehetnél edzés közben is visszafogottan elegáns? Ha maradt még a nyári barnaságodból, válassz feketét, hogy kihangsúlyozd!

9.       Esőkabát

Meg fogsz lepődni, ez is alapdarab! Latyakos időben, mikor mindenki csapzott és zilált, te akkor is tökéletes megjelenésű lehetsz egy hosszított fazonú, derékban karcsúsított fényes fekete esőkabátban.

10.   A kis fekete ruha

Ez a dögös alapdarab nem maradhatott le a listáról. Ahhoz azonban, hogy mélyfekete színét, csillogását megőrizd, érdemes olyan mosószert vagy kapszulát választanod, amely kimondottan a sötét színekre lett kifejlesztve és még az illata is vonzó. Próbáld ki például a SURF új, sötét ruhákra kifejlesztett mosószereit fekete orchidea és liliom illattal, hogy sose kelljen kifakult, kiszürkült kedvenceid fölött keseregned!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top