Család

Két nappal az esküvő után meghalt az unokáját oltár elé kísérő 94 éves veterán

Joannának a második világháborúban is harcoló nagypapája korábban megígérte, hogy ő fogja oltár elé vezetni. A 94 éves veterán betartotta az ígéretét, de tragikus módon a menyegző után két nappal meghalt. Unokája szerint büszkén és mosolyogva távozott.

Néhány nap alatt milliónyi internetező láthatta, ahogy a 94 éves Bronislaw „Grom” Karwowski oltárhoz kíséri unokáját, a 30 éves Joanna Semát. A menyasszony most elárulta, mit súgott neki nagypapája a padsorok közt sétálva.

„Odafordult hozzám, és azt mondta: Nagyon vártam ezt a pillanatot, és büszke vagyok arra, hogy láthattam is” – emlékezett vissza Joanna. Elárulta, hogy bár nagypapája rossz egészségi állapotban volt, nagyon boldoggá tett az is, hogy ilyen messzire eljutott unokája esküvőjének híre: „Ezek mi vagyunk a Facebookon” – mondta a veterán, miután az esküvőről készült felvételek hamar elterjedtek az interneten.

Joanna az esküvő után megígérte nagypapájának, hogy nem hagyja, hogy a kórházban haljon meg. „Hivatásos nővér vagyok, és otthon voltam vele az utolsó napjaiban.” Bronislaw „Grom” Karwowski az unokája esküvője után két nappal meghalt, de Joanna szerint mosollyal az arcán távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top