Család

Megható fotók: először ölelhette meg a kómából felébredt anyukáját a totyogó kisfiú

A fiatal anyuka egy súlyos autóbaleset után esett kómába. Kisfia alig várta, hogy felébredjen és újra megölelhesse, és szerencsére a napokban bekövetkezett a csoda.

Rachel Elliot augusztus 19-én súlyos autóbalesetet szenvedett. Utastársai közül ketten életüket vesztették, a 25 éves anyuka pedig életveszélyes hát-, medence- és koponyasérülésekkel került kórházba, ahol azért, hogy megmentsék, mesterséges kóma állapotába helyezték.

Az anyuka két és fél hétig nem nyitotta ki a szemét. Eközben kisfia, Ronnie mindennap abban reménykedett, hogy újra megölelheti az anyukáját. Szeptember 3-án erre szerencsére végre sor kerülhetett. 

A cuki kisfiú még ajándékokkal is készült az anyukájának: egy kártyával, egy lufival és egy plüssmacival. Az öröméhez pedig semmi nem volt fogható. Az anyuka nővére megosztotta a nagy találkozásról készült fotókat, így mind részesei lehetünk a szívmelengető pillanatnak.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top