Család

Begyógyszerezte, majd megerőszakolta áldozatait a perverz orvos

Elkábította, majd megerőszakolta pácienseit egy kaliforniai ortopéd sebész. Az ügyészég szerint akár 100 nő is áldozatul eshetett a kéjenc orvosnak, akinek barátnője is segített. Az orvos minden aktust videóra vett.

Több ezer felvételt találtak a nyomozók egy 37 éves kaliforniai ortopéd sebész telefonján magatehetetlen nőkről, miközben a férfi közösül velük. Grant Robicheaux-t azzal vádolják, hogy ezeket a nőket elkábította majd megerőszakolta, mindebben pedig a 31 éves Cerissa Laura Riley segédkezett neki.

Orange megye kerületi ügyésze viszont eddig csak két nő ügyében tudott vádat emelni a férfi ellen. Az ügyészség szerint a férfi úgy került kapcsolatba a nőkkel, hogy szerepelt egy online randizásról szóló valóságshow-ban.

forrás: pixabay

Az ügyben tartott sajtótájékoztatón az ügyészég feltárta, hogy a nők azért bízhattak meg későbbi erőszakolójukban, mert ő és barátnője is jól szituált emberek voltak. Elmondták, hogy a nőket a férfi barátnője győzködte arról, hogy bízhatnak az orvosban. A két áldozatot, akinek ügyében most eljárást indított az ügyészség, a férfi lakására hívták, ott begyógyszerezték őket, majd Grant Robicheaux megerőszakolta őket, amit barátnője filmre vett.

A férfi akkor került a rendőrség látókörébe, miután az egyik nő az erőszak másnapján feljelentést tett, míg egy másik áldozat sikítva ébredt fel a férfi lakásán, és a szomszédok kihívták a rendőröket.

A járőrök Grant Robicheaux lakásán illegális szerek mellett regisztrálatlan fegyvereket is találtak.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top