Család

Megható módon teljesítették a halálos beteg kisfiú kívánságát

A 12 éves gyerek gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenved, és nagyon szomorú lett, amikor megtudta, hogy valószínűleg már nem fog tudni játszani az egyik kedvenc videójátékának legújabb verziójával. Ami ezután történt, igazán szívet melengető.

A 12 éves Wes még nyáron rendelte meg a Fallout 76 című videójátékot, amelyet a Bethesda nevű cég fejleszt. A kisfiú viszont olyan állapotban van, hogy orvosai úgy döntöttek, felfüggesztik a kezeléseit. Amikor Wes megtudta, hogy a játék csak novemberben kerül a boltok polcaira, nagyon szomorú lett, mert ez azt jelenti, hogy valószínűleg már nem fog tudni játszani vele.

Wes és családja nagyon örült a különleges meglepetésnek (Fotó: Facebook)

A kétségbeesett szülők végül írtak a Bethesdának, aminek meg is lett az eredménye: az egyik munkatárs, Matt Grandstaff autóba ült, és négy órát vezetett, hogy elvihesse Wesnek a játék próbaverzióját. A férfi ezután az egész napot a családnál töltötte, és fotókat is készített a mindenkinél boldogabb kisfiúról.

Sőt, a játék fejlesztői még egy különleges ajándékkal is kedveskedtek Wesnek: bár a videójátékot nem tarthatja meg, mert még olyan korai kiadásról van szó, a fejlesztő cég vezetője küldött neki egy úgynevezett power armor sisakot, amely a játék rajongói számára jellegzetes és ikonikus szuvenír. Sőt, a sisakot még alá is írta Todd Howard, a Fallout-sorozat egyik designere.

A kedves gesztusnak meg is lett az eredménye, Wes annyit mondott, még sosem volt ennyire boldog, mint most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top