Család

A külsejük miatt szekálták őket, végül szépségkirálynők lettek az ikrek

Lucy és Emily szorongó, félénk kislányok voltak, akiket az iskolában nagyon sokat bántottak a külsejük és egyforma öltözékük miatt. Végül a lányok különleges módját választották az önbizalom-építésnek.

Lucy és Emily Thomas egypetéjű ikrek. A két sudár, csinos lányról aligha sejtené valaki, hogy kislánykorukban igen komoly problémáik voltak önbizalom terén. Persze nem magától alakult ez így, hanem osztálytársaik kitartó szekálásának köszönhetően. Bántották őket a súlyuk és az egyforma ruháik miatt is, ami igencsak nyomot hagyott az önértékelésükön.

Később aztán egyre többet hallottak arról, hogy a szépségversenyeken való részvétel milyen jót tesz a lányok önbizalmának, ezért elkezdték bátorítani egymást a részvételre. És mit tesz a sors: rövid időn belül mindkettőjük fejére felkerült az első korona. Emily tavaly a Miss Teen Divine címet nyerte meg, Lucy pedig Miss Enchanting World lett 2018-ban. A lányok azt mondják, egymás támogatása nélkül sosem jutottak volna idáig.

„15 évesek voltunk, amikor felfigyeltünk arra, hogy ezeken a versenyeken hogyan hirdetik a pozitív testképet, az önelfogadást, és ráadásul egy csomó pénzt gyűjtenek jótékonysági célra. Ezek mind olyan dolgok voltak, amik mellé mi is szerettünk volna odaállni” – mesélték a kezdetekről a testvérek.

„Először én döntöttem úgy, hogy belevágok – mondja Emily –, és a Miss Divine szimpatikus megoldásnak tűnt. Jól is éreztem magam nagyon, a verseny rengeteget lendített az önbizalmamon, és remek volt, hogy úgy éreztem, egy nagy család részese lehetek. Amikor kiderült, hogy én nyertem, alig tudtam elhinni. Valósággal sokkolt a hír. Lucy persze azonnal felrohant a színpadra, és a nyakamba ugrott. Úgy éreztem, nem egyedül nyertem a koronát, hanem az kettőnké, hiszen a testvérem mindenben rengeteget segített.”

Lucy is hasonlóan nyilatkozott a saját sikeréről, azt mondja, Emilyvel közös eredmény az övé, hiszen mindent együtt tanultak meg, a színpadi járástól kezdve a sminken át a frizurakészítésig.

Lucy és Emily Thomas (Mercury Press)

És nemcsak a szépségversenyre készülnek ők együtt, szinte mindent együtt csinálnak, még az érettségi eredményük is ugyanannyi lett. Hasonló az ízlésük is, tényleg olyan, mintha egy lélek lennének ők két testben. Előfordult például, hogy karácsony előtt külön mentek el ajándékot választani maguknak, de végül mindketten ugyanazokkal a holmikkal értek haza.

Az ikrek azt mondják, szeretnének még szépségversenyen indulni, de az biztos, hogy egymás ellen sosem versenyeznének.

Forrás: Storytrender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top