Család

Elege lett, hogy folyton azt kérdezik, mikor megy férjhez, ezért feleségül ment magához egy szingli nő

A 32 éves Lulu egy meglepő gesztussal tett pontot a tapintatlan kérdésekre: megtartotta az esküvőjét, ahol saját magához ment feleségül.

Nemrég megírtuk, hogy egy menyasszony inkább egyedül tartotta meg az álomesküvőjét, miután kidobta a vőlegénye, mintsem lemondja a lagzit. Most itt egy újabb szingli nő, aki magához ment feleségül – csak nem ez lesz az új trend?

Lulu Jemimah Oxfordi Egyetem hallgatója, és már évek óta zaklatja a családja azzal, hogy milyen fontos, hogy megállapodjon egy férfi mellett. A 32 éves nő azonban még nem találta meg az igazit, és egyelőre sokkal jobban érdekli az akadémiai karrierje, mint a pelenkázás

Az ugandai gyökerekkel rendelkező Lulu családja azonban nem értette meg az érveit, és minden találkozás alkalmával a szemére vetette, miért nem ment még férjhez. A lány pedig besokallt: fogta magát, és 32. születésnapján esküvői ruhában, csokorral a kezében jelent meg a család és a barátok előtt, ahol bejelentette, magának és tanulmányainak fogad örök hűséget.

A barátok nagyon élvezték a bulit, amin egyébként több feminista művész, kritikus és újságíró is jelen volt. A család azonban nem vette túl jó néven a fricskát, és valószínűleg továbbra is abban bízik, hogy legközelebb a lány valódi esküvőjén tapsolhat.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top