nlc.hu
Család
Elege lett, hogy folyton azt kérdezik, mikor megy férjhez, ezért feleségül ment magához egy szingli nő

Elege lett, hogy folyton azt kérdezik, mikor megy férjhez, ezért feleségül ment magához egy szingli nő

A 32 éves Lulu egy meglepő gesztussal tett pontot a tapintatlan kérdésekre: megtartotta az esküvőjét, ahol saját magához ment feleségül.

Nemrég megírtuk, hogy egy menyasszony inkább egyedül tartotta meg az álomesküvőjét, miután kidobta a vőlegénye, mintsem lemondja a lagzit. Most itt egy újabb szingli nő, aki magához ment feleségül – csak nem ez lesz az új trend?

Lulu Jemimah Oxfordi Egyetem hallgatója, és már évek óta zaklatja a családja azzal, hogy milyen fontos, hogy megállapodjon egy férfi mellett. A 32 éves nő azonban még nem találta meg az igazit, és egyelőre sokkal jobban érdekli az akadémiai karrierje, mint a pelenkázás

Az ugandai gyökerekkel rendelkező Lulu családja azonban nem értette meg az érveit, és minden találkozás alkalmával a szemére vetette, miért nem ment még férjhez. A lány pedig besokallt: fogta magát, és 32. születésnapján esküvői ruhában, csokorral a kezében jelent meg a család és a barátok előtt, ahol bejelentette, magának és tanulmányainak fogad örök hűséget.

A barátok nagyon élvezték a bulit, amin egyébként több feminista művész, kritikus és újságíró is jelen volt. A család azonban nem vette túl jó néven a fricskát, és valószínűleg továbbra is abban bízik, hogy legközelebb a lány valódi esküvőjén tapsolhat.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top