Család

Nem engedték be a moziba, mert négyhetes babája „nem elég idős”

A brit édesanya a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik-et szerette volna megnézni.

Nem engedtek be egy nőt a nagy-britanniai Shrewsbury egyik mozijába, mert négyhetes babája „még nem tizenöt éves” – jelenti a BBC. A 37 éves Catherine Buckley a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik című filmet szerette volna megnézni kedden a helyi Cineworldben.

Fotó: Unsplash

A kétgyerekes anya és nővére már jó előre megvették a jegyeket. Éppen beültek volna a nézőtérre, amikor a mozi egyik munkatársa odalépett hozzájuk, és azt mondta, „Nem tudom, behozhatják-e (a babát), még nincs tizenöt éves.” 

„Először azt hittük, viccel, de tényleg azt mondták, hogy nem vihetjük be magunkkal” – mondta Catherine a BBC-nek nyilatkozva.

A Cineworld a csatorna megkeresésére közleményben állt ki a jegyszedő mellett, mint írták, a baba tényleg nem felelt meg a szigorú korhatáros besorolásnak.

Catherine szerint a mozinak ennek ellenére sem lett volna joga kitiltani őt a vetítésről, hiszen a négyhetes Rosie „fel sem fogta volna, mi történik”. „Tudom, hogy a szabályokra és a törvényekre szükség van, de a babák tizennyolc órát alszanak egy nap” – tette hozzá. A nő szerint ilyen alapon azt is meg kellene tiltani, hogy otthon letegye a gyereket a tévé elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top