Család

Két szellemkislányt fotózott le a nagymama egy múzeumban

Két kínai kislány szellemét fotózta le egy nagymama, mialatt lányával és unokájával nézelődött egy londoni múzeumban. Először fel sem tűnt neki a két alak a fotó hátterében.

Jane Cunningham lányával és unokájával a közelmúltban felkereste a londoni V&A Museum of Childhood nevű intézményt, ahol a gyerekkora vonatkozó tárgyakat gyűjtenek és állítanak ki. Amikor elkattintotta a fényképezőgépet lányáról és unokájáról, ahogy a múzeum előtt állnak, még semmi különlegeset nem vett észre a képen, nemhogy szellemeket.

Forrás: The Sun

Este viszont, amikor átpörgette az aznap készített képeket, teljesen ledöbbent. Észrevett ugyanis két kínai kislányt, akik a lánya mögötti ablakon néznek befelé. A két kínai lány a fényképezőgépbe néz, pedig az asszony állítja, nem volt senki a közelben, amikor fotózott.

„A lányom megkért, hogy készítsek fényképeket róla, és csak néhány órával később vettük észre, hogy ezek a furcsa kislányok is a fényképen vannak. Esős nap volt, és senki sem volt a szabadban. Ez a két lány alacsony, és egyértelműen más korszakból származó ruhákat viselnek” – mondta az 53 éves nagymama, aki igen nyitott a spirituális dolgokra, ezért nyomozásba kezdett.

Forrás: The Sun

„Kicsit kutattam a témában, és kiderült, hogy a múzeum épülete a 17. században a köznemesség tulajdona volt, női börtön működött benne” – mondta az asszony, aki úgy véli, ezek a lányok is a börtön rabjai lehettek egykor, és most megpróbálták megmutatni magukat Cunninghamnek.

Az asszony nem titkolja, hogy 16 éves kora óta látja elhunyt családtagjainak szellemét, beleértve a nagymamáját is. A Sunnak elárulta, hogy házában jelenleg egy hétéves kislány szelleme él, aki addig nem hajlandó távozni, amíg a nő ki nem deríti, hogy kié lehet az entitás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top