Család

Sosem késő: 100 évesen kötött házasságot a walesi asszony – videó

Harminc év együttélés után ment férjhez 26 évvel fiatalabb párjához a 100 éves asszony.

A 100 éves walesi asszony, Norah Witkiss története a bizonyíték arra, hogy sosincs késő az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent. Az idős asszony 30 évnyi randizás után házasodott össze 26 évvel fiatalabb párjával.

Norah és újdonsült férje, Malcolm Yates a nyolcvanas években találkoztak először egy tánciskolában, majd harminc év randizgatás után Malcolm úgy döntött, itt az idő megkérnie szíve választottjának kezét.

A nagyszabású lakodalmat az észak-walesi Prestatynben tartották, a félórás hivatalos ceremónia után az anyakönyvvezető úgy fogalmazott, hogy ez a különleges nap megérte a várakozást.

Az igazsághoz tartozik, hogy az asszonynak ez a harmadik házassága. Először 18 éves korában kötött házasságot, de férje a ’70-es években meghalt. Néhány évvel később újraházasodott, ám második férje 16 év házasság után elhunyt.

A 100 éves menyasszony elárulta: „nagyon jó életem volt, élveztem”. Szerinte a legfontosabb az, hogy az ember aktív maradjon.

DailyPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top