Család

Lemaradtak a nászútjukról, mert a kutya megrágta a férj útlevelét

A fiatal brit pár tizenhat órát repült, hogy Balin tölthesse a mézesheteit, de nem engedték be őket az országba.

Egy fiatal brit pár több ezer fontot költött arra, hogy Balin tölthesse a nászútját, de hatóságok nem engedték be őket az országba – mert a kutyájuk megrágta az újdonsült férj útlevelét – írja a The Sun.

Fotó: Mirrorpix

Daniel és Tia Farthing tizenhat órát utazott, csak hogy az indonéz hatóságok visszafordítsák őket a határról. Mint a lapnak nyilatkozva elmondták, négyéves labrador-collie keverék kutyájuk, Mil évekkel ezelőtt rágta meg Daniel útlevelének a sarkát, de eddig mindenhol elfogadták a határon: a férfi körbeutazta vele fél Európát, sőt útban Bali felé Szingapúrba is gond nélkül beengedték. „Tudja, hogy rosszat csinált, mert egyfolytában körülöttünk sündörög” – mondta a kutyusról Tia.

Daniel azt mondta, a brit határőrök biztosították arról, hogy nyugodtan használhatja az útlevelét, mert a személyes azonosításához szükséges adatok nem sérültek. Ennek ellenére kizavarták Indonéziából – és ha ez nem lett volna elég, a visszaúton Szingapúrban néhány órára le is tartóztatták a reptéren. „Remegtem és hánytam. Borzalmas élmény volt” – mondta a Mirrornak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top