Család

Meghívták az esküvőjükre az idegent, aki széttrollkodta a lánykérést a kosármeccsen – videó

Hihetetlen grimaszokat vágott a férfi a háttérben, miközben a pár élete egyik legfontosabb pillanatát élte át.

Hála a vőlegények kreativitásának, na meg a közösségi oldalaknak, egyre több különleges lánykérésről értesülhetünk. Keith Houseworth a Dallas Mavericks kosárlabdacsapat meccsén kérte meg a szerelme kezét.

Mi tagadás, láttunk már ilyet, népszerű az eljegyzés a sportmeccseken, de arra még nem volt példa, hogy egy vadidegen random szurkoló ellopta a pártól a show-t.

Fotó: Twitter/Bleacher Report

Az esetről készült videón az látszik, hogy miközben a fiatalember letérdel a tömeg közepén, hogy feltegye a nagy kérdést, egy baseballsapkás férfi bekúszik a képbe. Aztán pedig Eddie Murphyt és Jim Carrey-t megszégyenítő grimaszokkal hívja fel magára a figyelmet. Egyszerűen nem tudod róla levenni a szemed.

Keith és menyasszonya, Panda Green azonban nem vette zokon, hogy életük egyik fontos pillanata így alakult. Értékelték a humort, és a Jonathan Miller nevű férfit meghívták az esküvőjükre.

Hiába gondolják sokan, hogy ellopta a show-t, csak az számít, hogy mi boldogok vagyunk együtt, eljegyeztük egymást, és alig várjuk, hogy elkezdjük új, közös életünket. Ő pedig csak ugyanolyan izgatott volt, mi

– mondta megbocsátóan a menyasszony az esetről.

A férfi egyébként nem gondolta, hogy a vicces kis akciója nem csak a sportcsarnok óriáskivetítőjén jelenik majd meg. A párnak viszont életük végéig tartó boldogságot kívánt.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top