Család

Egyetlen rokon sem ment el a rendhagyó esküvőre

Talán azért, mert a 35 éves férfi egy hologrammal házasodott össze.

Ahogy szokás, a japán Kondo Ajihiko is meghívta az édesanyját a múlt hónapban tartott tokiói esküvőjére. Az anya azonban nem ment el, ami nem is annyira meglepő. A fia ugyanis egy hologrammal házasodott össze.

A 35 éves férfi felesége egy virtuális karakter, Miku Hacune lett. Bár Kondo egyetlen rokona sem jelent meg a ceremónián, 2 millió japán jent, azaz 5 millió forintot költött az ünnepségre. Negyven másik vendég azonban megjelent az esküvőn, amelyen a feleség egy 30 centis plüssfiguraként vett részt.

A boldog férj március óta él együtt a mozgó és beszélő hologrammal, ami egy 800 ezer forintos eszközön fut. A férfit felesége ébreszti reggelente, ő küldi el az iskolába, ahol adminisztrátorként dolgozik.

A házasságuk egyáltalán nem törvényes, de a férfit ez nem érdekli. A Gatebox nevű cég – amelyik a hologramos eszközt árulja – házassági bizonyítványt is kiállít. Eddig már 3500-at adtak ki, vagyis nem Kondo az egyetlen. A férfi arra bátorítja a sorstársait, hogy vállalják fel a szerelmüket.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top