Család

Ismeretlenül adta át első osztályú helyét egy anyának és beteg gyerekének a jótét lélek

Az anya mélyen meghatódott, de a helyet cserélő férfi is megköszönte az élményt.

Kelsey Rae Zwick tizenegy hónapos, súlyosan tüdőbeteg kislányát vitte Orlandóból egy philadelphiai kórházba csütörtökön. Lucyvel a turistaosztályra szólt a jegyük, de nem sokkal azután, hogy leültek, érkezett a légiutas-kísérő a hírrel, hogy egy férfi az első osztályról szeretne helyet cserélni velük. 

Mire Zwickék a második sorba értek, a szék már üres volt. A nő különösen hálás volt a tágasabb helyért, mert a kislányával együtt egy kis oxigénpalackot is cipelnie kellett. Lucy és ikertestvére, Eva 29 hetesen, nagyon alacsony súllyal születtek. Lucyt intubálni is kellett, ami súlyosan károsította a tüdejét, ezért kell háromhavonta kezeltetni. Az anyja azért repült vele Philadelphiába, mert ott nagyon jó kezelési programot dolgoztak ki a kislány betegségére.

A kép illusztráció (kép a Kígyók a fedélzeten című filmből, forrás: Archives du 7eme Art / Photo12)

Zwick leszállás után sem találkozott a jótevőjükkel, de megírta a történetet a Facebook-oldalára. Ezután találta meg valaki a férfi utast, aki végül levelet írt a nőnek. Azt írta, születésnapja volt az utazás napján, és köszöni a csodálatos ajándékot – ő és a felesége is nagyon meghatódtak, hogy milyen sokat jelentett Zwicknek a gesztus. 

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top