Család

2400 kilométert utazott a véletlenül postára adott cica

Az egyéves Baloo bemászott egy dobozba, amit figyelmetlen gazdája szépen becsomagolt, és feladott Montrealba. Napokig hiába keresték.

Véletlenül postára adtak egy cicát Kanadában. Az Új-Skóciában élő, egyéves Baloo óvatlanul bemászott egy kartondobozba, amit aztán gazdája annak rendje és módja szerint fel is adott – a 2400 kilométerre lévő Montrealba.

Fotó: Unsplash

Gazdái napokig hiába keresték az elveszett cicát. Eleinte azt hitték, elkóborolt, de mint később kiderült, napokig utazott a dobozba zárva. A rémült kis állatot a csomagküldő szolgálat munkatársai találták meg, miután felfigyeltek keserves nyávogására.

Baloo gazdája, Jacqueline Lake magán kívül volt örömében, amikor felhívták, hogy kedvence megkerült. „Már kezdtem feladni a reményt, azt hittem, soha nem kapom vissza. Nagyon szófogadó cica, de elég kíváncsi, és szereti befészkelni magát mindenhová” – mondta CBC-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top