Család

Befogadták a csontsoványra fogyott kutyát, ma boldog és egészséges

Csak néhány hónap telt el, de Sully mintha egy teljesen más kutya lenne.

Idén júliusban csontsoványra fogyott kutyát találtak a Columbus megyei állatmenhely kertjében. Minden jel arra mutatott, hogy „gazdái” egész egyszerűen átdobták a kerítésen, és otthagyták az állatot. Sully – ahogyan a menhelyen elnevezték – életveszélyesen alultáplált és szívférges volt, vérszegénységtől szenvedett, bolhák kínozták, ráadásul a bőre is beteg volt, és szemmel láthatóan bántalmazták is.

Hope Animal Rescue/Facebook

Mivel a menhely tömve volt hasonlóan rossz állapotú kutyákkal, az alkalmazottak a Facebookon kerestek segítséget. Végül egy Anne Mellon nevű állatvédő fogadta be ideiglenesen.

Elmondása szerint Sully annak ellenére, amin keresztülment, nagyon kedvesnek és barátságosnak bizonyult. Látszott rajta, mennyire örül neki, hogy végre törődnek vele. Ahogy pedig telt-múlt az idő, Sully egyre jobban kibontakozott, játékos, izgága kutyus lett. Az egészségi állapota is napról napra javult a folyamatos kezeléseknek köszönhetően. Néhány hónap elteltével pedig mintha már egy másik kutya lett volna, annyira megváltozott.

Anne Mellon/Facebook

Sully most végre permanens örökbefogadót is talált magának, úgyhogy tényleg sínen van az élete: egészséges és boldog.

Nem számít, hogyan bántak vele a múltban, Sully meg tudott bocsátani

– mondta róla a gazdája.

(Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top