Család

A Google Fordítónak köszönheti a szerelmét ez a pár

A brit lány és az olasz fiú kapcsolatát netes fordítóprogram mentette meg.

Chloe Smith és Daniele Marisco egy ibizai klubban találkoztak. A 23 éves brit lány és a 25 éves olasz srác első látásra egymásba szeretett – annak ellenére, hogy egyikük sem beszélte a másik nyelvét. A barátaik meg voltak róla győződve, hogy a dolog csak egy nyári flört, ám Chloe és Daniele bebizonyították az ellenkezőjét: már majdnem 3 éve együtt vannak.

Kezdetben egy szót sem értettek abból, amit a másik mond, ez mégsem akadályozta meg őket abban, hogy Ibizáról – egy kis európai körutazás után – Nápolyba utazzanak a fiú családjához. Azt mondják, ebben az időben a Google Fordítón keresztül kommunikáltak.

Ma a páros Londonban él, ahol a fiú egy olasz étteremben dolgozik. Ő tökéletesen megtanult angolul, Chloe pedig olaszul. „Az elejétől fogva volt egy jó megérzésem Chloéval kapcsolatban, mostanra pedig biztosan tudom, hogy ő a lelki társam” – vallja Daniele.

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top