Család

Sírva fakadt a menyasszony, amikor felvágta az esküvői tortát – videó

Rosszul indult a lagzi, mert a megrendelt ételek sem érkeztek meg. Az igazi sokkot viszont a torta okozta.

A Fülöp-szigeteki Shine Tamayo és férje több mint 750 ezer forintnak megfelelő pesót fizetett a lakodalmukra megrendelt ételekért és a dekorációért. Az ifjú pár csak a templomi szertartás után vette észre, hogy a cateringért felelős nő egyszerűen nem szállította ki a megrendelt menüt.

A 26 éves feleség és 40 éves férje ezért egy közeli kifőzdéből hozatott ennivalót, hogy ne maradjon éhen a násznép. Az igazi sokk viszont csak akkor következett, amikor Shine felvágta az esküvői tortát: a vékony, piros bevonat alatt hungarocell – habosított polisztirol – volt.

A megszégyenített feleség ezt már nem bírta tovább, és keserves sírásban tört ki. A nő csalódottsága akkora volt, hogy a vendégek még a helyi rendőrségre is bevitték, ahol feljelentést tett.

A rendőrök megvizsgálták a tortát, és állítólag őrizetbe vették az esküvői menüért felelős nőt. Jelenleg csalás miatt folyik eljárás.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top