Család

Csomagtartóba zárta a gyereket az apuka, így akarta fegyelmezni – videó

Egy figyelmeztetéssel megúszta.

Videóra vették Pekingben, ahogyan egy férfi a csomagtartóba zár egy bölcsődés korú gyereket, majd elhajt az autóval. A felvételt készítő férfi azt hitte, egy gyerekrablót kap lencsevégre, ám hamarosan kiderült, hogy a képeken látható férfi a gyerek apja, aki így fegyelmezte két és fél éves kisfiát. A férfi azt mondta, a gyerek „rossz volt”, és vezetés közben folyton a kormány után nyúlkált, ezért döntött a büntetés mellett.

A sokkoló felvétel múlt szerdán készült a kínai fővárosban. A 11 másodperces felvétel hamarosan felkerült a Weibóra, vagyis a kínai Facebookra, ahol villámgyorsan terjedni kezdett. A rendőrség nyomozást kezdeményezett, és hamarosan rá is bukkantak az apára, aki elmondása szerint már épp indult volna a rendőrségre, hogy tisztázza, nem gyerekrabló.

Döbbenetes, de a rendőrök egy figyelmeztetéssel letudták a dolgot, semmilyen módon nem vonták felelősségre a férfit, pedig az is kiderült, hogy gyerekülés sem volt az autóban. Kiderült továbbá, hogy a gyerek édesanyja szó nélkül végignézte a dolgot, ő a hátsó ülésen ült.

Kattints a lejátszáshoz:

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top