Család

Egyazon napon két nőtől is gyereke született a holland focistának

A két anyuka nemrég együtt mesélte el történetét egy tévéműsorban.

Ugyanazon a napon két nőtől is gyereke született egy holland focistának – írja a De Telegraaf. Lorenzo Ebecilio, az Ajax egykori játékosa 2016 nyarán találkozott az orosz Anna Bagajevával, amikor az Anzsival Moszkvában edzőtáborozott.

„Lorenzo azt mondta, gyereket akar. Amikor terhes lettem, megígérte, hogy úgy fogunk együtt élni, mint egy család. Szerettem és hittem neki” – mondta a lapnak az orosz nő.

Lorenzo Ebecilio (Fotó: Olly Greenwood / AFP)

Igen ám, csakhogy nem sokkal később kiderült, hogy Ebecilio már évek óta párkapcsolatban él; élettársa, Daria Danilina 2017. január 17-én adott életet közös kisfiuknak – ugyanaznap, amikor Bagajeva kislányt szült neki.

A két anyuka nemrég együtt mesélte el a történetét egy tévéműsorban. A focista két gyereke állítólag nagyon hasonlít egymásra, ráadásul a műsor szerkesztői DNS-tesztet is csináltattak, s ennek alapján kilencvenszázalékos biztonsággal kijelenthető, hogy a kicsik rokonok.

Ebecilio ennek ellenére vitatja, hogy ő lenne Bagajeva kislányának édesapja. A focistának február 23-ig kell DNS-mintát adnia, különben a bíróság automatikusan őt tekinti a gyerek apjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top