Család

Megható! Egy kocsival lepte meg egyedülálló anyukáját a tini

Az anyuka megszólalni sem tudott, mikor 13 éves kisfia hazaállított azzal, hogy vett egy autót.

Krystal Preston Nevadában élő háromgyermekes anyuka egyedül neveli a gyerekeit. A kertvárosban élő család életét eléggé megnehezítette, hogy autó nélkül kellett boldogulniuk, de az anyuka 13 éves kisfia megoldotta a helyzetet: addig spórolt, amíg össze nem jött a pénze egy használt autóra.

A 13 éves fiú fűnyírással és takarítással szedegette össze a pénzt, amit végül egy Facebookon talált használt kocsira költött. Minderről édesanyjának fogalma sem volt: a srác csak akkor mondta el neki a meglepetést, mikor az autót házhoz vitte az eladó.

Az anyuka azt hitte, kisfia viccel, mikor arra kérte, jöjjön ki a kertbe, és nézze meg az új autóját. Mikor kiderült, hogy igaz a dolog, az édesanya könnyekben tört ki a meghatottságtól. „Olyan büszke vagyok a fiamra! Nagyszerű gyerek. Vannak vele nehézségek, de melyik 13 éves gyerek vesz az anyjának egy autót?!” – posztolta később a Facebookra.

yahoo

Kiemelt kép: Krystal June Preston / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top