Család

Kiakadtak a rajongók a fitneszguru babafotója miatt

Aranyos, vagy felelőtlen?

Joe Wicks, aki Instagram-sztár, több mint kétmillió követővel, bájos fotót posztolt magáról és tíz hónapos kislányáról az oldalára. A fényképen Joe a tenyerén egyensúlyozza a babát, amit ezzel a szöveggel kísért: „Apukám is így tartott a tenyerén, amikor kicsi voltam.”

Bár voltak, akiket lenyűgözött a dél-amerikai nyaraláson készült kép, mások viszont keményen bírálták a HIIT-edzéseiről ismert trénert. „Lehet, hogy sokan nem értenek majd egyet, de szerintem ez egy kicsit felelőtlen dolog. Egy idegen országban, kint a strandon, mérföldekre a legközelebbi kórháztól. Ha ne adj’ isten elejted, esetleg pont a fejére, mit csináltál volna? Biztosan nem az Instagramra posztoltál volna, és akár a kórházban is kiköthettetek volna. És mindezt miért? Néhány lájkért az Instagramon? Megérte a kockázatot?

A kommentelővel sokan egyetértettek. Volt, aki például azt írta, hogy a kislány édesanyja helyében nagyon dühös lenne. Mások azonban inkább a pozitívumokat látták a hangulatos fotóban: „Micsoda fantasztikus emlékeket adsz a szépséges kislányodnak!” – kommentelte egyikük.

A tízhónapos Indie-nek nem esett baja a kép elkészítése során.

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top