Család

Válni akar, mert kiderült, hogy a férjének 47 gyereke van

Ezt azért lehetett tudni előre.

Egy Reddit-felhasználó, „fedupwife1234” érdekes történetet osztott meg az interneten. A nő 8 éve van együtt a férjével, és van egy hároméves kislányuk. Az asszony tudta, hogy férje spermadonor volt, de sosem kérdezte meg, hogy pontosan hány gyereknek lett ilyen módon az apja. Nem sokkal ezelőttig nem is nagyon érdekelte.

Múlt héten azonban egy beszélgetésben feljött a téma, ás a férje mintegy mellékesen megjegyezte, hogy 47 olyan gyermek van a nyilvántartásban, akinek ő a biológiai apja. „Egyszerűen… nem vártam ennyit. Nyilván az én hibám, hogy nem kérdeztem rá korábban – írta a nő. – Egyszer konkrétan azt mondtam, hogy nem érdekel, és hogy nem akarom tudni, ezért nem hibáztatom, hogy nem mondta el. De 47? Jézusom! Nem tudok nem arra gondolni, hogy mi lesz, ha felnőnek.” Az érvényben lévő törvények szerint ugyanis ezek a gyerekek 18 éves korukban mind megkapják az apjuk nevét és címét. A nőt annyira megrendítette a hír, hogy válást fontolgat

A kommentelők közül sokan biztatták: hiszen nem arról beszélünk, hogy a férje 47 nővel szeretkezett volna. Más kérdés, hogy egyikük sem örülne, ha hirtelen 47 fiatal felnőttel bővülne a család néhány év múlva. Egy hozzászóló lényeges kérdésre tapintott rá: „Az elejétől tudtad, és direkt kérted, hogy ne mondja el. Szóval, mi az igazi oka annak, hogy válni akarsz?

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top