Család

Pedofil képeket találtak a férje gépén, mégis kitartott mellette a színésznő

Maddie Corman azt mondja, amikor a rendőrök megrohanták a házukat, egy világ omlott össze benne, most mégis büszke a párjára.

Amikor a férjét, Jace Alexander rendezőt pedofil tartalmak birtoklása miatt letartóztatták, Maddie Cormanben egy világ omlott össze – írja a The Sun. A 48 éves amerikai színésznő végül mégis úgy döntött, hogy kitart a férfi mellett, akivel egy lányt és két ikerfiút nevelnek együtt. „Most is büszke vagyok rá, hogy vele élek” – mondta Corman a The Timesnak.

Maddie Corman (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP)

Cormanék házát 2015 júliusában szállták meg a rendőrök, akik a házkutatás során pedofil képeket találtak Alexander laptopján. A férfit tíz év próbaidőre ítélte a bíróság, egyben kötelezték, hogy szexuális bűnelkövetőként regisztráltassa magát.

Corman azt mondja, amint megtudta, mit követett el a férje, nekiesett. „Betegnek és visszataszítónak éreztem” – mondja. Egy időre azon is elgondolkodott, hogy beadja a válópert, de végül úgy döntött, nem hagyja el a férfit, mert nem akarta, hogy a gyerekei apa nélkül nőjenek fel.

A színésznő egészen odáig ment a férje védelmében, hogy levelet is írt az ügyben eljáró bírónak, amelyben azt kérte, ne tiltsák el a közös gyerekeiktől. Akkoriban sokan vádolták azzal, hogy „cinkostársává vált” a férjének. Most végre ő is elmesélheti, hogyan élte meg ezt a borzalmas élményt: egy manhattani színház hamarosan bemutatja új, Accidentally Brave című monodrámáját, amelyben férje pedofilbotrányával kapcsolatos megpróbáltatásairól mesél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top