Család

Mosógépben sírt napokig egy újszülött – videó

Thaiföldön egy önkiszolgáló mosodában találtak rá az újszülött fiúcskára.

Thaiföld déli részén, Krabi városában, egy nyilvános mosodában találtak rá hétfőn egy újszülöttre – írja a Daily Mail. A bolt tulajdonosa május 3-án, pénteken záráskor figyelt fel először a csecsemő sírására, de azt gondolta, bizonyára a szomszédban sír valaki. Hétvégén zárva tartott, majd amikor május hatodikán ismét kinyitott, még mindig ugyanúgy sírt valaki. Amikor végre a mosógépek helyiségébe ment, észrevette, hogy az

egyik gép dobjában egy törölközőbe csavart, egészséges kisfiú sír,

 

akin még a köldökzsinór is rajta van. Sangduen Khaorueng asszony ekkor először sokkot kapott, majd hívta a hatóságokat. A mentők megvizsgálták az újszülöttet, és azt tapasztalták, hogy az éhségen kívül más baja nincsen. A köldökzsinór állapotából pedig arra következtetnek, hogy a gyerek ötnapos lehet. A rendőrség most a környékbeli kamerák felvételeit vizsgálja.

A fiúcska árvaházba kerül,

és ha nem derül ki a szülők kiléte, akkor megpróbálják örökbe adni őt. A helyi rendőrség főhadnagya, Sanya Kaewnui szerint nagy szerencse, hogy a baba végig sírt, különben nem vették volna észre, hogy a mosógépben van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top